Ana içeriğe atla

Turkcell Bedava İnternet 2018





Turkcell Bedava İnternet
Turkcell bedava internet kampanyaları hiç bitmeksizin halen devam etmektedir. Hattınız Turkcell ise artık sizlerde birçok kampanyadan faydalanabileceksiniz, Turkcell ücretsiz internet paketleri için ilk olarak yapmanız gereken işlemlerden biri olan BİP Messenger uygulamasını mobil cihazlarınıza indirmek ve bu uygulamaya Turkcell numaranız ile kayıt olmak yeterlidir. Turkcell Bip Messenger uygulamasıyla birlikte sizlerde Turkcell 1GB bedava internetkampanyasından bir kereliğine mahsus olmak suretiyle kayıt olduğunuz için hediye internet almış olacaksınız. Bunun haricinde Bip Messenger uygulamasını kullanmaya devam ettiğiniz sürece yine çeşitli bedava internetpaketlerinden faydalanabileceksiniz. Turkcell kampanyalarıyla ücretsiz internet erişimi hakkı kazanmak istiyorsanız alt kısımdaki paketlere göz atarak buradan yeni paketlere ulaşabilirsiniz, alt kısımdaki paketleri daha önceden hiç yapmadıysanız bu paketleri yaparak Turkcell bedava internet paketine sahip olabilirsiniz. Turkcell bedava internet 2018 kampanyalarıyla mobil cihazlarında artık 2018 yılında daha fazla internete girebileceksiniz
Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar
Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar
Bip Messenger bedava internet kampanyası 31 Aralık 2017 tarihine kadar sürmektedir. Turkcell bedava internet 2018paketlerinden biri olarak kabul edebileceğimiz kampanya olan Bip Yıldızı kampanyasıdır. Bip Messenger uygulamasını kullanan Turkcell kullanıcıları 1 haftalık 2GB hediye internet paketi kazanmaktadır. Sizlerde 2018 yılına internet paketsiz girmek istemiyorsanız Turkcell’i tercih ederek bedava internete girmeye devam edebilirsiniz. Peki, Bip Messenger bedava internet nasıl yapılır? Bip Messenger uygulamasından 2GB hediye internet paketi kazanmak adına sizlerde Bip Messenger uygulamasından 250 adet mesaj göndermeniz durumunda hediyeleri hattınıza tanımlayabilirsiniz. Sistem tarafından Bip Yıldızı seçilirseniz hediye internet paketi hattınıza tanımlanır. Bip Yıldızı olabilmek için Bip uygulamasından minimum 250 mesaj göndermeniz gerekmektedir, hediye kazanmak için göndereceğiniz mesajlar anlamlı ve doğru düzgün olmalıdır.
Turkcell Yaani Bedava İnternet
Turkcell 1GB hediye internet veya Turkcell 2GB bedava internet internet paketikazanmak istiyorsanız şuan doğru adrestesiniz. Turkcell Yaani bedava internet kampanyasıyla beraber yeni bedava internet paketi kazanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Yaani uygulamasını Google Play’den ya da App Store’den telefonunuza yüklemeniz gerekmektedir. Telefonunuza yüklediğiniz takdirde mobil veriniz üzerinden Turkcell Yaani uygulamasını kullanmanız durumunda Yaani bedava internet paketi kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
Turkcell 10GB Bedava İnternet
Turkcell aboneleri yine kazanmaya Turkcell sayesinde devam ediyor, Turkcell operatörünün 05.10.2017 tarihinde başlatmış olduğu yeni bir kampanya ile birlikte toplamda Bip Messenger sayesinde 10GB bedava internet kazanmaktadır. Turkcell 10GB bedava internet kazanmak isteyen abonelerin tek yapması gereken işlm mobil cihazlarına indirecekleri Bip Messenger uygulamasına kayıt olmak ve ardından Bip Messenger uygulaması üzerinden 30 farklı kişiyi aramaları yeterli olacaktır. Bip Messenger kampanyasından ilk 200.000 kişinin ardından daha sonra 200.000 kişiye de 5GB bedava internet paketi verilmektedir. Bip Messenger uygulamasından bir kişiyi aramak için Kişiler listesinden kimi aramak istiyorsanız o kişiyi seçiniz ve telefon işaretine dokunarak Bip Messenger uygulamasından aramayı başlatabilirsiniz.
Turkcell 500MB Bedava İnternet
Gollercepte ile Günlük 500MB Bedava İnternet Eski paketlerden olan ve halen geçerliliği devam eden kampanyalardan biri de Turkcell Gollercepte uygulamasıdır. Daha önceden telefonunuza Turkcell Gollercepte uygulamasını indirip bu kampanyadan faydalanmadıysanız hemen sizlerde Turkcell Gollercepte uygulamasını telefonlarınıza indirip Facebook veya Twitter ile giriş yaparak uygulamayı kullanın. Uygulamaya kayıt olduktan sonra sol üst köşeden seçenekler kısmından Telefon numarası ekle seçeneğini kullanarak telefon numaranızı girmeniz durumunda günlük 500MB bedava internetpaketi kazanmış olacaksınız.
Turkcell 4.5G Bedava İnternet
4.5G Aboneleri Kazanmaya Devam Ediyor Turkcell operatöründe hat değişikliği yaparak yeni bedava internet paketlerinden faydalanın. Kullanmış olduğunuz hattınız 4.5G uyumlu ise kullanmış olduğunuz telefonunuz 4.5G destekli ise HAZIRIM yazıp sizlerde 2222’ye göndermeniz durumunda hattınıza tanımlanacak olan bedava internetin tadını çıkarabilirsiniz. Yeni 4.5G internet paketlerinden turkcell bedava internet 2018 paketleriyle tekrar tekrar kazanın.
Turkcell Bip Messenger 1GB Bedava İnternet
Turkcell Bip Messenger Kullan KazanTurkcell Bip Messenger uygulamasına kayıt olurken almış olduğunuz bedava internet paketi sizlere yeterli gelmedi ise o halde Bip Messenger uygulamasından 10 arkadaşınıza mesaj göndererek yeni bir paket daha kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet için sizlerde Bip Messenger uygulamasından 10 farklı arkadasiniza mesaj göndererek yeni paketi yapabilir ve yine ücretsiz olarak internete erimeye devam edebilirsiniz.
Turkcell Hesabım 1GB Bedava İnternet
Turkcell Hesabım ile 1GB Kampanyası Turkcell operatöründe bilindiği gibi mobil cihazlarınızdan mevcut paketlerinizi ve fatura işlemlerinizi daha rahat yönetebilmemiz bir uygulama mevcuttur. Bu uygulama sayesinde artık kalan kullanım detaylarımıza daha rahat bir şekilde erişebilmekteyiz, sizlerde Turkcell Hesabım uygulamasını telefonlarınıza Apple Store veya Google Play’den indirip bu uygulamaya giriş yapmanız durumunda 1GB Turkcell ücretsiz internet kampanyasından faydalanacaksınız. Daha önceden bu paketi yapmadıysanız hemen bu paketi yaparak 1 hafta süreli internete erişiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

GNÇ Uygulamasını İndir 1GB Bedava İnternet Kazan

30 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli olan kampanyalardan biri olan Turkcell GNC uygulamasını indiren faturalı veya faturasız her kullanıcı bu kampanyadan toplamda 1GB hediye internet paketi kaznamakta. Sizlerde Turkcell 1 haftalık hediye internet paketi kazanmak istiyorsanız hemen GNÇ Uygulamasını App Store yada Google Play mağazasından mobil cihazlarınıza indirerek ve uygulamaya giriş yaparak direk olarak bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Paketi sadece 1 kere yapabilir ve bu paket haftalık olup 1GB hediyesi tekrarsız bir pakettir. Turkcell bedava internet 2018 kampanyaları hakkında merak ettiklerinizi bizlere alt kısımlardan iletmeyi unutmayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar