Turkcell Bedava internet Paketi 2018

Turkcell Bedava internet Paketi 2018

Turkcell Bedava internet Paketi 2018 nasıl yapılır, bedava hediye ücretsiz cepten mobil internet ile sınırsız kampanyasından faydalan.
BURASI ÖNEMLİ, Eğer Vodafone abonesiyseniz ve Vodafone bedava internet arıyorsanız ilgili yazıya gidin ve kendi operatörünüzün ücretsiz hediyelerine göz atın. Ama yok ben Türk Telekom abonesiyim ve bu yüzden Türk Telekom bedava internet fırsatlarını görmek istiyorum derseniz yine ilgili konuya gidebilirsiniz. (60 saniye bu sayfada beklemezseniz 2 tane efsane kampanyanın görünümü size açılmayacaktır. Bekledikten sonra yazının sonunda otomatik belirir.)
Bugün dev operatör firması, tüm kullanıcılarına ayın 31’i saat sabah 09:00’a kadar geçerli olan 1 GB hediye internet, 500 dakika ve 1.000 SMS dağıttı. Bu tüm abonelere otomatik olarak gönderildi. Bunun yanı sıra BİP kullanıcıları içinde geçerli olan hediyeler yine aynı paketin içerisinde sizlerle buluşuyor. Hiç birşey yapmanız gerek yok, sistemde kayıtlı bir abone iseniz kendiliğinden aktif olacak ve bilgilendirme mesajı ile gelecektir. Vodafone ve Türk Telekom yani AVEA kampanyaları için yazının sonunda ki linkleri kullanabilir, yine sitemizde bunları bulabilirsiniz.
Türkiye’nin en büyük operatör firmalarından biri olan Turkcell, benimsediği müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde mobil internet kullanıcılarına verdiği önemi gözler önüne sermeye devam ediyor. Kendine misyon haline getirdiği bu yaklaşım tarzı sayesinde kurulduğu günden beri başarısını katlayarak arttıran GSM firması bu sayede GSM sektöründe lider konuma ulaşmayı başarmış gibi gözüküyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine her zaman önem verip ve bu doğrultuda çalışmalar yapan telekomünikasyon şirketi bu yaklaşımı ile herkesin takdirini kazanmayı başarıyor.
Aynı zamanda benimsediği inovasyon kültürü sayesinde de mobil hat kullanıcılarının yüzünü güldüren firma, her zaman abonelerinin en güncel ve kaliteli hizmeti almalarına olanak sağlamak amacı ile yaptığı yatırımlar ve çalışmalar ile de dikkat çeken operatör firması bu hamleleri sayesinde hem müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor hem de başarısını arttırıp kullanıcı sayısını gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor.
Turkcell bedava internet kampanyaları Türkiye genelinde ki birçok abonenin ortak problemi olan yetersiz internet içerikleri birçok kişiye sıkıntıya sokuyor. Bu problem yüzünden birçok kişi ay sonuna kadar paket içeriklerini yetirmekte zorlanıyor ve bu durumun sonucunda da ya sürekli para harcayıp ek paketler satın almak zorunda kalıyorlar ya ay sonuna kadar mobilden internet kullanımlarını kısıtlıyorlar ya da bedava internet arayışını çıkıyorlar.
Turkcell 15 Temmuz internet kampanyası ile ilgili müşterilerinin bu serzenişini duyan Turkcell ise onlara özel bol bol kampanya düzenleyip abonelerinin içini ferahlatıp internet kullanımlarını kısıtlamalarına ve sürekli ekonomik durumlarını zorlamalarına engel olmayı başarıyor. Sizde bu size özel fırsatlardan hemen faydalanmaya başlayarak, bedava internetinizin tadını çıkartabilirsiniz.

Turkcell 4.5G Salla Kazan Bedava internet Paketi

Bir önceki kampanyanın oldukça fazla ilgi görmesi ile dev operatör firması bu cazip teklifi tekrar aktif hale getirerek 4.5G Salla Kazan ile tekrar abonelerinin karşısına çıktı. Bu fırsattan yararlanmak için sağlamanız gereken tek koşul 4.5G uyumlu SIM karta sahip olmaktır. Ardından Hesabım uygulamasını indirip telefonunuzdan giriş yaparak her hafta 1, 2, 3, 4, 5 ve 10 GB seçenekli internet paketlerinden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Turkcell bedava internetkazanmak gerçekten çok kolay arkadaşlar. Hemen faydalanmak için butonları kullan.

Bu fırsat 19 Mayıs 2017 ile 01 Eylül 2018 tarihleri arasında aktiftir.

BiP İndirene Turkcell 1 GB Bedava internet Paketi Nasıl Yapılır

turkcell hediye internet paket kampanyası
Turkcell bedava internet nasıl yapılır diyenlere; BiP uygulamasını App Store ya da Play Store’dan telefonuna indiren mobil kullanıcılar Turkcell 1 GB hediye internet kazanma şansı yakalıyorlar.
31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.

BiP Arkadaşını Getirene 1 GB Hediye İnternet Paketi

BiP uygulamasını kullanıp ve arkadaşlarını da davet edip onlarında kullanmasını sağlayan kişiler 1 GB hediye internet kazanıyorlar. Yapmanız gereken tek şey uygulama üzerinden 5 arkadaşınızı davet edip onlarında bu uygulamayı kullanmasını sağlamak ve sonra bu fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.
31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.

15 Temmuz Turkcell bedava internet kampanyası 2018

Turkcell 15 Temmuz kampanyası ile bedava internet sahibi olabilirsiniz. Gün boyu kullanabileceğiniz tam 1 GB hediye internet hattınıza otomatik olarak yüklenecektir. Bunun yanında her yöne 1.000 dk ve SMS de ilave edilir.

4.5G’ye Geçiş 1 GB Turkcell Bedava internet Paketi

Uçuran ya da Yıldız tarifelerinden birini kullanmaya başladığınız takdirde BiP uygulamasında kullanabileceğiniz 1 GB’ye sahip olursunuz. Üstelik katılım sağlamak için herhangi bir SMS’e ya da aramaya ihtiyaç yoktur. İlgili paketlere katılım sağladığınız zaman otomatik olarak faydalanmaya başlarsınız.
31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir. Aradığınız şey bedava internet ise adresi zaten biliyorsunuz…
turkcell bedava internet nasil yapilir

Turkcell Yaani Bedava 1 GB ve 2 GB İnternet Paketi

Turkcell Yaani 2 GB bedava internet için yapmanız gerekenleri şu konumuzda belirtmiştik. O yüzden çok detaylı anlatmayıp özet geçeceğim. Yerli arama motoru olan Yaani’yi destekleyen operatör devi, kullanan tüm abonelerine 1 GB ile 2 GB arasında hediye internet veriyor. Detaylar için ilgili yazımızı okuyunuz.

Her Gol 100 MB Hediye internet Paketi

GollerCepte uygulaması üzerinden ya da “GOL” yazıp 9100’a gönderen 3 TL karşılığında seçtikleri maçta atılan gol kadar haftalık 100 MB kazanma şansına sahip olursunuz. Seçtiğiniz maçta gol atılmadığı takdirde standart olarak 100 MB Turkcell bedava internet alırsınız, maksimum olarak alabileceğiniz limit ise 100 MB’dir.
31 Ağustos 2019 tarihine kadar aktiftir. Bireysel ve kurumsal tüm müşteriler faydalanabilir.
Hızlı Giriş 500 MB
Masaüstünüzden ya da cep telefonunuzdan Turkcell’in web sitesine giriş yapıp, hızlı giriş yöntemini kullanarak giriş yapan kişiler bir defaya mahsus 500 MB kazanırlar.

Haydi Gel 2 GB Turkcell Beleş İnternet Paketi

Belirtilen faturalı tarifelerden birine geçiş yaptığınız takdirde 12 ay boyunca 2 GB hattınıza tanımlanır ve bedava internetinin keyfini çıkartırsınız.
GNÇ 1 GB
26 yaş altındaki aboneler 30 TL ve üzeri yüklemelerinde 30 gün boyunca kullanabilecekleri 1 GB kazanıyorlar.
BiP uygulamasında menüden keşfet kısmına girip “GNC1GB”  yazıp katılabilirsiniz.
turkcell bedava internet paketi 2018

TL Yükle 1 GB Beleş İnternet Kazan

Hesabım uygulaması üzerinden TL yükleme işlemi gerçekleştiren müşteriler 1 gün boyunca kullanabilecekleri 1 GB’ye sahip olurlar.
Esaslar
Sadece yurtiçi kullanımlarda geçerlidir.
Kazanılan internetin %80’i ve %100’ü harcandığında kısa mesaj yolu ile bilgilendirilirsiniz.
Kalan kullanım haklarınızı öğrenmek için 2222’ye “KALAN” yazıp göndererek ya da Hesabım uygulamasına giriş yaparak bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar